2021 har varit ett tufft år för många och på många sätt, både i samhället i stort men även privat för flera av ledamöterna i styrelsen, vilket tyvärr har medfört ett lägre tempo i opinionsbildningen, mindre interaktion med medlemmar och mycket färre aktiviteter än önskat och planerat för föreningen. 

Nu kraftsamlar vi dock för 2022 och hoppas på att fler basinkomstförespråkare ska vilja ansluta sig till styrelsearbetet! Om du känner att du skulle vilja bidra till folkbildning, aktivism och information om basinkomst är du hemskt välkommen att nominera dig själv till valberedningen via detta formuläret senast den 27:e februari. Engagemang och intresse är viktigare än tidigare erfarenhet av styrelsearbete. Det går givetvis bra att nominera någon annan också, men se till att du har deras samtycke först. 

För att kunna nomineras till styrelsen krävs att du blivit medlem eller förnyat ditt medlemskap senast den 24:e februari 2022. Du förnyar ditt medlemskap genom att gå till biensverige.se/bli-medlem och följa instruktionerna där. 

OBSERVERA att även återkommande medlemmar måste fylla i formuläret på sidan eftersom vi annars inte kan koppla era inbetalningar till medlemsregistret och styrka ert medlemskap. 

Medlemsavgiften för 2022 är 75 kronor enligt beslut på förra årsmötet, och det finns som vanligt möjlighet att betala en högre avgift om du kan och vill stötta föreningen ytterligare. 

Varmt välkommen med din nominering!